- Ivelina
Angel Tomov for Main Chair (NA April 2022)
Mon Feb 14, 2022 7:19 pm
Dear all, we are happy to announce the candidacy of Mihail Paskov for Main Chair of the National assembly in November. To see his motivation click HERE.
Deadlines:
All active members of ESN Bulgaria can ask the candidates questions.
Keep your posts as image-free and document-free as possible.
The deadline for asking your questions is 18.02.2022, 23:59 h.
The deadline for the candidates to answer is 20.02.2022, 23:59 h.
Deadlines:
All active members of ESN Bulgaria can ask the candidates questions.
Keep your posts as image-free and document-free as possible.
The deadline for asking your questions is 18.02.2022, 23:59 h.
The deadline for the candidates to answer is 20.02.2022, 23:59 h.
- NeliKalinovaGuest
Question for Angel
Thu Feb 17, 2022 4:38 pm
Здравей, Ачо,
Поздравления за кандидатурата! Аз имам следните въпроси към теб:
- Позицията, за която кандидатстваш, изисква перфектно познаване на документите на организацията. Кой от тях е с превес в случай на конфликт?
- Какво е изискването за постигане на кворум за откриване на общото събрание и какви са последиците, ако няма кворум?
- Предвид това, че на това събрание вероятно ще се гласуват предложения от ESN Int., както и кандидатите за международен борд, с какво мнозинство следва да се вземат тези решения в ЕСН България?
Надявам се тези въпроси да провокират твоето любопитство.
Пожелавам ти успех!
Нели К.
Поздравления за кандидатурата! Аз имам следните въпроси към теб:
- Позицията, за която кандидатстваш, изисква перфектно познаване на документите на организацията. Кой от тях е с превес в случай на конфликт?
- Какво е изискването за постигане на кворум за откриване на общото събрание и какви са последиците, ако няма кворум?
- Предвид това, че на това събрание вероятно ще се гласуват предложения от ESN Int., както и кандидатите за международен борд, с какво мнозинство следва да се вземат тези решения в ЕСН България?
Надявам се тези въпроси да провокират твоето любопитство.
Пожелавам ти успех!
Нели К.
- Angel TomovGuest
Answers
Fri Feb 18, 2022 10:34 am
Привет Нели, до колкото си спомням отговорите са следните.
1.
При възникнало несъответствие според мен Устава на организацията и неговото решение взима превес.
2.
Половината +1 локални представители или хора от секции с право на глас.
3.
Може и да греша, но мисля, че е две-трети абсолютно мнозинство, или абсолютно мнозинство, ще съм радостен ако ми кажеш кое точно от двете е и защо ?
1.
При възникнало несъответствие според мен Устава на организацията и неговото решение взима превес.
2.
Половината +1 локални представители или хора от секции с право на глас.
3.
Може и да греша, но мисля, че е две-трети абсолютно мнозинство, или абсолютно мнозинство, ще съм радостен ако ми кажеш кое точно от двете е и защо ?