Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 14
Join date : 2020-09-07
View user profilehttps://esnbg.forumotion.eu

Danyil Tanev for Communication Manager Empty Danyil Tanev for Communication Manager

Fri Sep 11, 2020 11:19 am
Dear all,
We are happy to present the application of Danyil Tanev for the position of Communication Manager of ESN Bulgaria for the upcoming mandate. You can find his motivation here .

In the meanwhile Rules and Deadlines still apply:
· All active members of ESN Bulgaria can ask the candidates questions.
· Keep your posts as image-free and document-free as possible.
· The deadline for sending your questions is 16.09.2020, 23:59 h.
· The deadline for the candidate to answer their questions is 18.09.2020, 23:59 h.
Neli Kalinova
Posts : 11
Join date : 2020-09-08
View user profile

Danyil Tanev for Communication Manager Empty Въпроси към Дани

Fri Sep 11, 2020 12:13 pm
Позравления за кандидатурата, Дании! cheers

Е, няма как да се разминеш, и ти ще получиш въпроси от мен!
1. Кое беше най-голямото предизвикателство за теб в ЕСН до момента и успя ли да го преодолееш?
2. Миниджърът комуникации работи в различни области с почти всички членове на борд и съпорт, за да споделя информация или да дава облик на техните идеи и проекти. Същевременно позицията е доста самостоятелна и дава поле за креативност и самостоятелни проекти. Какъв ще е твоят подход в работата на тази позиция и как ще балансираш между проектите на останалите и твоите лични такива?
3. В изминалата година, особено през летния семестър, станахме свидели на много добра координираност при споделяне на важна информация за Еразъм студентите от всички страници на нашите секции. Същевременно един от националните ни комитети/общности е Cr8. Как виждаш взаимодействието между Cr8 и локалните ком.мениджъри занапред? Каква е визията ти за Cr8?
4. Според теб каква информация трябва да се споделя на страницата на ЕСН България във Facebook и каква информация трябва да се споделя в Instagram?

Благодаря ти предварително за отговорите!

Успех! sunny

Dani_T likes this post

avatar
Admin
Posts : 14
Join date : 2020-09-07
View user profilehttps://esnbg.forumotion.eu

Danyil Tanev for Communication Manager Empty на Ели въпросите

Tue Sep 15, 2020 11:27 pm
Здравейте на всички,

Крайно време е и аз да задам някои и друг въпрос...

Дани, поздравления за кандидатурата! Едно от нещата, които доста ме зарадваха в нея е фактът, че владееш няколко програми за графичен дизайн, така че първият въпрос е с коя от изброените предпочиташ да работиш и защо?
Малко известен факти е, че ти стоиш зад почти всяко поздравително видео с ЕСН България през последната година (за момента са по-скоро в неформалния сектор), но до каква степен си готов да работиш в посока създаването на видеа от събития и колко е важно наличието на такива за теб като приоритет в работата ти, ако бъдеш избран?
Фокусът върху блога също е доста находчив. Би ли споделил малко по-конкретно вижданията си как трябва да изглежда блогът, кой ще пише статии, към кого ще бъдат насочени и колко често ще се публикуват в оптимален вариант?

Последно, ще използвам възможността да ти благодаря за помощта в създаването на този форум и да попитам би ли имал желание (за възможност от гледна точка на време е рано да се каже) да поемеш част от задълженията на WPA, ако не се намери такъв, и да се занимаваш с поддръжката на частите от сайта засягащи позицията ти и евентуално някои други задължения?

Поздрави,
Ели, която реши, че не може да си прави нов профил и пише от администраторския

Dani_T likes this post

avatar
Posts : 2
Join date : 2020-09-13
View user profile

Danyil Tanev for Communication Manager Empty Re: Danyil Tanev for Communication Manager

Wed Sep 16, 2020 11:28 pm
Поздравления за кандидатурата, Дани!
Моите въпроси:
1. Защо реши да кандидатстваш след удължаването на срока? Кое те спря преди това или те мотивира допълнително след?
2. Тъй като Communication Manager-a се занимава с подготовката на графичните материали за национални събития, платформи, екскурзии, брошури и т.н., би ли споделил с нас някои свои дизайни? Смяташ ли лично да се заемеш с всички графични материали или ще се се опиташ да се фокусираш над точките в кандидатурата си и да делегираш част от тези задължения на хора от Cr8?

Поздрави и успех,
Ани

Dani_T likes this post

avatar
Posts : 5
Join date : 2020-09-07
View user profile

Danyil Tanev for Communication Manager Empty Re: Danyil Tanev for Communication Manager

Thu Sep 17, 2020 3:10 pm
Здравей, Нели,

Благодаря за въпросите, а ето и отговорите.

Neli Kalinova wrote: 1. Кое беше най-голямото предизвикателство за теб в ЕСН до момента и успя ли да го преодолееш?

Ако SEEP Sofia 2020 щеше все още да се състои бих казал, че това би било най-голямото предизвикателство за мен, като част от организационния комитет. Но смятам, че най-голямото предизвикателство в ЕСН досега започна преди 3 седмици, а именно да бъда Локален президент на УНСС. Дали съм го преодолял? Не знам, ще се види според резултатите след 1 година и целите, които съм успял да постигна.

Neli Kalinova wrote: 2. Миниджърът комуникации работи в различни области с почти всички членове на борд и съпорт, за да споделя информация или да дава облик на техните идеи и проекти. Същевременно позицията е доста самостоятелна и дава поле за креативност и самостоятелни проекти. Какъв ще е твоят подход в работата на тази позиция и как ще балансираш между проектите на останалите и твоите лични такива?

Бих казал чрез правилно планираме и правилно разпределение на времето. Някои материали, които ще се публикуват и са мой проекти, бих ги направил по-рано, за да са готови и да не губя време в бъдеще. Както и също с добра комуникация с другите в борда.

Neli Kalinova wrote:  3. В изминалата година, особено през летния семестър, станахме свидели на много добра координираност при споделяне на важна информация за Еразъм студентите от всички страници на нашите секции. Същевременно един от националните ни комитети/общности е Cr8. Как виждаш взаимодействието между Cr8 и локалните ком.мениджъри занапред? Каква е визията ти за Cr8?

Cr8 e възможност да се появи следващият Национален мениджър комуникации. През изминалите месеци имаше доста информация за споделяне, която беше важна за Еразъм студентите и, която беше успешно достигната до тях. Искам да поздравя Иван, за което. Смятам да продължа да работя ефективно с другите Локални мениджъри комуникации.

Neli Kalinova wrote: 4. Според теб каква информация трябва да се споделя на страницата на ЕСН България във Facebook и каква информация трябва да се споделя в Instagram?

Според мен във Фейсбук трябва да се публикуват повече информационни публикации и важни за членовете и за студентите. В Инстаграм може да се публикуват по-забави неща и материал, който да е ексклузивен само за Инстаграм профила и да има причина бъде последван самият профил. Разбира се, това не означава, че не трябва да се публикува една и съща публикация в двете платформи. Но да има някакво разделение и смисъл от двата профила. Както с всеки от нас – публикуваме различни неща във Фейсбук и Инстаграм.

Надявам се да съм отговорил на въпросите ти.

Поздрави,
avatar
Posts : 5
Join date : 2020-09-07
View user profile

Danyil Tanev for Communication Manager Empty Re: Danyil Tanev for Communication Manager

Thu Sep 17, 2020 3:15 pm
Здравей, Админ,

Ели wrote: Дани, поздравления за кандидатурата! Едно от нещата, които доста ме зарадваха в нея е фактът, че владееш няколко програми за графичен дизайн, така че първият въпрос е с коя от изброените предпочиташ да работиш и защо?

Предпочитам да работя с Photoshop, тъй като с нея имам най-много опит и от посочените най-лесно ми е да работя с нея.

Ели wrote:Малко известен факти е, че ти стоиш зад почти всяко поздравително видео с ЕСН България  през последната година (за момента са по-скоро в неформалния сектор), но до каква степен си готов да работиш в посока създаването на видеа от събития и колко е важно наличието на такива за теб като приоритет в работата ти, ако бъдеш избран?


Според мен видеата ще допринесат за разнообразието на публикуваните материали. Бил съм на обмен по програмата Еразъм+ два пъти и двете секции, където съм бил, имат YouTube канали с видеа (въпреки, че не публикуват толкова често). Такива видеа биха били от полза както за вътрешно ползване, както и за външно, като тези материали да се ползват за промо такива. Разбира се, аз няма как да бъда на всяко събитие или пътуване и тук ще се надявам на материали от членове, доброволци и Еразъм студенти.

Ели wrote:Фокусът върху блога също е доста находчив. Би ли споделил малко по-конкретно вижданията си как трябва да изглежда блогът, кой ще пише статии, към кого ще бъдат насочени и колко често ще се публикуват в оптимален вариант?

Идеята за блога ми харесва, тъй като в него мога да се изразяват мнения, опит, преживявания, виждания. Разглеждах някои от Фейсбук страниците на другите ESN държави и видях, че бяха споделяли линк към техните блогове със статии.
Относно кой ще може да пише текст – членове, доброволци, Еразъм студенти. Смятам, че за всеки от тях има различна гледна точка за конкретна тема. Разбира се, ще се публикуват след редакционна намеса, ако има нужна такава.
След като се развие блогът, оптимален вариант е 4 пъти в месеца да се публикуват статии. (г/д по 1 статия на седмица). Но като начало, дори и 1 статия на месец ще е добре.
Смятам, че това е една от стъпките за развитието на сайта ни.


Ели wrote:Последно, ще използвам възможността да ти благодаря за помощта в създаването на този форум и да попитам би ли имал желание (за възможност от гледна точка на време е рано да се каже) да поемеш част от задълженията на WPA, ако не се намери такъв, и да се занимаваш с поддръжката на частите от сайта засягащи позицията ти и евентуално някои други задължения?

Готов съм да ги поема, тъй като преди също съм се занимавал с администриране на форуми и донякъде уебсайтове. Не се имам за най-компетентният, но бих могъл да се справя с някои задължения относно сайта.  

Поздрави,

Дани от собствения си профил
avatar
Posts : 5
Join date : 2020-09-07
View user profile

Danyil Tanev for Communication Manager Empty Re: Danyil Tanev for Communication Manager

Thu Sep 17, 2020 3:30 pm
Здравей, Ани,

Yoanna Bogdanova wrote:1. Защо реши да кандидатстваш след удължаването на срока? Кое те спря преди това или те мотивира допълнително след?

Нямах много време да се подготвя още за първия рунд на обявяването, тъй като бях зает с други неща. Но след като видях, че се удължава срокът реших да подготвя кандидатура.

Yoanna Bogdanova wrote:2. Тъй като Communication Manager-a се занимава с подготовката на графичните материали за национални събития, платформи, екскурзии, брошури и т.н., би ли споделил с нас някои свои дизайни? Смяташ ли лично да се заемеш с всички графични материали или ще се се опиташ да се фокусираш над точките в кандидатурата си и да делегираш част от тези задължения на хора от Cr8?

Мислех да споделя някои от нещата на презентацията, но ще ги пусна и тук. Бих предпочел да се делегират някои задачи и на други хора, тъй като така смятам, че ще натрупат повече опит, а и така няма да има вероятност да стана претрупан от работа.

Поздрави,

*Картините, които се качени тук са със смален размер и затова могат да изглеждат малко размазано.

Danyil Tanev for Communication Manager Instag11
Danyil Tanev for Communication Manager Call10
Danyil Tanev for Communication Manager Buddy10
Danyil Tanev for Communication Manager Speed10Danyil Tanev for Communication Manager Waitin10
Danyil Tanev for Communication Manager Reg-op12
Sponsored content

Danyil Tanev for Communication Manager Empty Re: Danyil Tanev for Communication Manager

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum