Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 14
Join date : 2020-09-07
View user profilehttps://esnbg.forumotion.eu

Justin Racu for National Events coordinator Empty Justin Racu for National Events coordinator

Tue Sep 08, 2020 12:38 am
Dear all,
We are happy to present the application of Justin Racu for the position of National Events coordinator of ESN Bulgaria for the upcoming mandate. You can find his motivation here .

In the meanwhile Rules and Deadlines still apply:
· All active members of ESN Bulgaria can ask the candidates questions.
· Keep your posts as image-free and document-free as possible.
· The deadline for sending your questions is 16.09.2020, 23:59 h.
· The deadline for the candidate to answer their questions is 18.09.2020, 23:59 h.
Neli Kalinova
Posts : 11
Join date : 2020-09-08
View user profile

Justin Racu for National Events coordinator Empty Въпроси към Джъстин

Tue Sep 08, 2020 5:52 pm
Джъстин, поздравелния за кандидатурата ти! sunny

През изминалата година имаше нелеката задача да моделираш и ръководиш новосъздадена позиция.
1. Кое бе най-голямото предизвикателство за теб на тази позиция и мислиш ли, че си го преодолял?
2. С какво най-много се гордееш от изминалия мандат?
3. В кандидатурата си отчиташ факта, че координаторите на събития са лицето на ЕСН пред Еразъм студентите. Ако и този семестър/учебна година протичат под формата на онлайн обучение и мобилност, какви действия би предприел като НКС, за да се създаде и поддържа връзка между Еразъм студентите и ЕСНърите?

Благодаря предварително за отговорите!

Успех! sunny
Justin Racu
Posts : 1
Join date : 2020-09-08
View user profile

Justin Racu for National Events coordinator Empty Re: Justin Racu for National Events coordinator

Fri Sep 18, 2020 4:57 am
Нелииии, благодаря ти много за въпросите!
1. Кое бе най-голямото предизвикателство за теб на тази позиция и мислиш ли, че си го преодолял?

👉Както всички знаете, позицията е нова в ЕСН. Имало е само един случай преди и то за половин година. Предизвикателството беше да се въведе нов ред, ако мога така да се изкажа. Нова позиция винаги предизвика нови неща, нови методи. Благодарен съм на факта, че есн-рите са открити хора и не беше проблем или неудобство за никого.

Лично предизвикателство, което смятам, че съм имал и успях да преодолея и ЕСН начина на организиране на събития. Предишният ми опит в организиране на събития бе различен: по хаотичен и по ограничен, докато в ЕСН си има ясни и организирани принципи на работа но с голяма свобода на креативност. Мисля, че за изминалия мандат точно това успях да преодолея и да се организирам.
Когато има ясни перспективи и каузи, върху които се организират събития, нещата стават по-добре и по - професионално.

2. С какво най-много се гордееш от изминалия мандат?

👉Най-много се гордея с Ивент Координаторите от всяка секция и Ивентс тийма в София. И това го казвам искрено и честно. Дискутираме помежду си, помагахме се с идеи и опит. По време на пандемия всяка секция, особено Ивент Координаторите показаха много креативност, много кураж и много усилия за да организират събития онлайн. Сближихме се с Еразъм децата, бяхме част от техния сафър, успяхме да ги ангажираме в най-различни активности за да усетят духа на Еразъм.

Друго нещо, с което се гордея е, че сложихме едно добро начало на Ивентс Тийм. Има още много работа, но смятам че базата я има и то много успешно.

3- В кандидатурата си отчиташ факта, че координаторите на събития са лицето на ЕСН пред Еразъм студентите. Ако и този семестър/учебна година протичат под формата на онлайн обучение и мобилност, какви действия би предприел като НКС, за да се създаде и поддържа връзка между Еразъм студентите и ЕСНърите?

👉Мисля че сме готови за такова положение, но би било хубаво да я няма 😁
Всъщност това е една от предизвикателства което в предишният семестър мисля че успяхме да преодолеем. НО е нужно много повече. Ако следващият семестър/година сме отново онлайн бих работил върху следните неща:

ЕСН БГ дигитализация на максимум: изработване на апликации, качествени платени виртуални стаи за срещи и, защо не, партита, групови онлайн игри, филми, дискусии.

Ивент Координаторите ще продължават да са лицата на ЕСН: видео презентация на екипите за да има по силен контакт. Постояна комуникация и wellness за Еразъм студенти. Мотивиращи мини видеа, лайв стрийм предизвикателства между ЕСН-ри и Еразъм студентите, също и между Еразъм студенти.

Нещо което бих искал да направим е точкова система - нещо като предизвикателства което да прави всеки вкъщи и да получава точки за това. Един Хантър Гейм в домови условия. Зарибяващо и атрактивно с най-различни предизвикателства в частност свързани с ЕСН Каузите. Дневни/Седмични - за да ги грабне за погдълъг период, разбира се с награди от нас. Това може да се развие в турнири за да може да има последователност и продължаващ интерес.

Друга инициатива: Колаборация с други ЕСН страни. Онлайн събития нямат граници. С Ивент Координатори от други страни можем да организираме най-различни събития за да се опознаят повече и защо не да се организира различни предизвикателства на международно ниво. Имайки предвид че масово ще са вкъщи, може да организираме дискусии между студенти от същата държава но намиращи се на Еразъм: примерно вечерна дискусия с французи които са на Еразъм в най-различни държави - за да си споделят как се справят. Редовни вечерни дискусии за да си отешат и запознаят.

Надявам се съм успял исчерпателно да съм отговорил!

Поздрави,
Юстин
Sponsored content

Justin Racu for National Events coordinator Empty Re: Justin Racu for National Events coordinator

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum