Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 14
Join date : 2020-09-07
View user profilehttps://esnbg.forumotion.eu

Angel Ivanov for Project manager Empty Angel Ivanov for Project manager

Tue Sep 08, 2020 12:35 am
Dear all,
We are happy to present the application of Angel Ivanov for the position of Project manager of ESN Bulgaria for the upcoming mandate. You can find his motivation here.

In the meanwhile Rules and Deadlines still apply:
· All active members of ESN Bulgaria can ask the candidates questions.
· Keep your posts as image-free and document-free as possible.
· The deadline for sending your questions is 16.09.2020, 23:59 h.
· The deadline for the candidate to answer their questions is 18.09.2020, 23:59 h.
Neli Kalinova
Posts : 11
Join date : 2020-09-08
View user profile

Angel Ivanov for Project manager Empty Въпроси към Ачо

Tue Sep 08, 2020 5:56 pm
Ачо, поздравления за кандидатурата ти! cheers

Изминалата година бе изпълнена с много ЕСН и лични предизвикателства за теб. Моите въпроси към теб са следните:
1. Какво е ЕСН за теб след почти година в организацията?
2. Какво научи за себе си чрез ЕСН?
3. Какъв проект според теб би било възможно да се осъществи във всички ЕСН секции/градове?
4. Според теб мениджърът проекти координира или изпълнява?

Благодаря ти предварително за отговорите!

Успех! sunny

Angel Ivanov likes this post

Angel Ivanov
Posts : 1
Join date : 2020-09-08
View user profile

Angel Ivanov for Project manager Empty Re: Angel Ivanov for Project manager

Wed Sep 09, 2020 8:59 pm
С удоволствие отговарям на въпросите ти Нелии!  I love you

1. Какво е ЕСН за теб след почти година в организацията?

Преди по-малко от година, на обучението в Пловдив, аз открих един нов свят, който стана голяма част от моя живот! Навлизайки плахо в сериозните ЕСН теми по него време само си мислех как ще мога да имплементирам всички тези способи и знания в русенската секция, която се развива с всеки изминал ден.
Ентусиазъм Страст Непокорност - това е ЕСН за мен. В организацията се срещнах с хора, които се превърнаха в едни от най-близките ми приятели, преживях много неща през изминалите месеци, сблъсках се с множество казуси, но не съжалявам за нито едно от изпитаните усещания по време на работата ми и съм готов за нови предизвикателства! Скоро ще стане 1 година от членуването ми в организацията и смятам, че е време за още един нов свят в моя живот, а именно позицията на координатор проекти!  cheers
2. Какво научи за себе си чрез ЕСН?

Въпреки че съм бил доброволец в Ученическия съвет в моето училище, в Младежки дом Русе, а сега и в Студентския съвет на Русенски университет, нищо друго не може да се сравни с дейностите на ЕСН. Успях да усъвършенствам доста от качествата си като: лидерство, комуникация, координация, работа в екип, но най-вече мога да кажа, че уменията ми за говорене пред публика са на доста по-високо ниво от преди. Научих,  че мога без проблем да жонглирам между 2 специалности в университета, студентски съвет, работа и разбира се ЕСН и това ми доставя удоволствие! Разбира се продължавам да развивам и чужди езици, които знам! Продължавам да усвоявам всеки ден нови умения, които не само ми помагат за работата ми в секцията, но ще ми бъдат от полза и в бъдещата ми кариера. lol!
3. Какъв проект според теб би било възможно да се осъществи във всички ЕСН секции/градове?

Една от главните ми цели като координатор проекти е именно проектът Erasmus in Schools. Популяризирането на програмата Еразъм + в училищата ще е прекрасна възможност: 1-во - за самите ученици, научаващи за тази прекрасна възможност, което също е и шанс те да продължат обучението си в България. Също така този процес създава учене в реалния живот в рамките на класната стая и смятам, че това е пътят за разпространение на междукултурното съзнание и толерантност в учениците.; 2-ро - за доброволците на ЕСН, които ще се върнат в средните училища, ще усъвършенстват качествата си да говорят пред публика, да изготвят презентации и т.н.; 3-то - за университетите, с които си партнираме, защото правейки реклама на програмата Еразъм +, правим и реклама на самите университети и градовете, в които се намират.
Като координатор на проекти ще направя проект основно за популяризиране на  Erasmus in Schools, защото вярвам, че тя е една от най-важните програми на ЕСН. Това е невероятна възможност за запазване на по-голямата част от българските студенти, да останат да учат в България. Ще сформираме екип от мотивирани хора и ще започнем с изготвянето на анкета за учениците, която ще разпространим. След това ще направим множество презентации и семинари насочени главно към програмата Еразъм + във всички градове, където ЕСН имат секция.
Всеки ученик има право на избор къде би искал да учи, но и всеки университет заслужава да бъде представен в целия си блясък.  study
4. Според теб мениджърът проекти координира или изпълнява?

Един добър координатор проекти трябва да знае как да координира, но също и да бъде координиран (да изпълнява).  Very Happy
Координаторът проекти трябва да има екип от ентусиазирани и подкрепящи го хора, които да го водят през джунглата от всичката предстояща работа.  flower

Благодаря ти за въпросите и ще се видим в Пловдив!   sunny

ZlatinaTodorova, Neli Kalinova and atanas.toshev like this post

atanas.toshev
Posts : 3
Join date : 2020-09-09
Age : 28
Location : Sofia
View user profile

Angel Ivanov for Project manager Empty Re: Angel Ivanov for Project manager

Fri Sep 11, 2020 9:51 pm
Здравей Ачо!

Изключително се радвам да видя кандидатурата ти за Project coordinator на ЕСН България! Това е позиция, която дава изключително много възможности за изява, развитие и сътрудничество с други позиции в борда и съпорта. Смея да твърдя, че немалко беше направено на позицията през последните три години, като започнем от моя предшественик - Милена Димитрова, която беше много активна с различните проекти на ЕСН, мотивираше секциите да участват дейно в организацията на събития със социална насоченост, промоция на Еразъм+ програмата и т.н, преминем през първия ми мандат като PC, по времето на който вложих усилия ЕСН България да има проектна готовност, една достатъчно добра основа, върху която може да се надгражда, насочих усилията си и върху обучението на членовете и по-добрата разпознаваемост на каузите на ЕСН. Всичко това съм сигурен, че ще надградиш и ще внесеш свежи идеи.
Изключително много ми харесва, че поставяш акцент върхи организацията на Erasmus in Schools събития и Mov'in Europe инициативи. Това са два важни елемента от бъдещия ти екшън план, особено в пост-епидемиологична обстановка. От работата ми с теб по различни неща съм уверен, че ще оставя позицията в много добри ръце.

Моите въпроси към теб са:
1. Имаш ли идеи как може да се сформира група от project coordinator-и, които са на локално ниво и са съветвани от теб.
2. Макар и да не живееш в София, това, че живееш в Русе ще е от голямо предимство за ЕСН България и североизточния регион, промотирането на ЕСН и различните каузи на ЕСН. По какъв начин мислиш да подходиш със Social Erasmus проекта на локално ниво в другите градове?
3. Как си разпределяш времето обикновено? Имаш ли трикове и неща, които правиш за да може да планираш деня си? Неслучайно те питам това, тъй като тази позиция предполага и известна доза организираност и планираност на действията. Нещо, в което съм сигурен, че ще се справиш.

Благодаря ти предварително и УСПЕХ!

Angel Ivanov and Neli Kalinova like this post

Sponsored content

Angel Ivanov for Project manager Empty Re: Angel Ivanov for Project manager

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum